♪ Adilla Wafi ♪ ♫ ❀ Nur Adilla Wafi ™ ❀ ♫: Tahniah Abang Aizul Marcello !

May 14, 2013

Tahniah Abang Aizul Marcello !

Heyy yoo.
Just a simple update for today.
Straight to the point je lah tujuannya kan.

Ohh sekarang ni dah tersebar tentang perkahwinan blogger handsome kegemaran saya,
Abang Aizul Marcello.

Alahh mesti ramai rakan-2 blogger yg kenal kud?
Dia adik kepada blogger chantekk Irine Nadia Marcello.
Tapi adik dia dah kahwin dah, now turn dia pulaa.
Okayy-2 kepada yg tak kenal ini dia haaa ,


Haaa ini lah abang kacak tu.
Okayy aku sangat admire dengan dia okayy.
Suka baca blog dia , tapi lately ni memang dia jarang update.
Memang dia salah satu blogger peberet akuu.
And ni ada sikit gambar wedding dia and his wife yg sempat aku cilokk.

Aizull and Lynda Roslan ,




Sama cantik sama padan bagai pinang di belah duaa.
Okayy dah itu sahajalah.
byeee XD

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA

2 Pengkritik:

  1. suke sgt tgok kak lynda ni dr blog dye, pas tu slalu dlm dara.com..n now pelakon dh dye

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tuu. memang serasi dua-2 nih. :)

      Delete

 
Copyright © . All Right Reserved by Adilla Wafi