♪ Adilla Wafi ♪ ♫ ❀ Nur Adilla Wafi ™ ❀ ♫: MUHAMMAD RYZAL :)

December 30, 2012

MUHAMMAD RYZAL :)

Peace Yooo ! 
Wahhh ! Hahaha :D
 
Haaa, tengok tajuk di atas, agak-2 kenal tak dia siapa?
Okay, kalau pengguna-2 twitter rasanya mesti dia tau kud siapa hamba Allah neh,
Sekarang neh dah famous orang memperkatakan tentang dia,
Sebabnya dia punya tweet sangat lah ohsemmm !
Fuhh, Fy pun kadang-2 jatuh cinta dengan tweet dia,
Tweet dia memang semua fakta-2 yang benar-2 belaka.
Kadang-2 ada jugak yang kena tepat dekat batang hidung Fy,
Hehehe,
Neh nak share lah neh utk sesiapa yang tak sempat nak membaca tweet dia,
Di antaranya ialah ,

"Bila dah dapat dia, kena jaga dia, kena hormat dia, janganlah abaikan dia. Memang boleh cari lain, tapi belum tentu sama macam dia lagi."

"Mulut boleh menipu" kadang-kadang hati menangis tapi mulut kita masih tersenyum , kadang-kadang hati terluka mulut masih ketawa kan ""
 
"Nasihat tu percuma, kadang2 orang tak boleh terima, sebab ianya hanya percuma, tapi walaupun ianya percuma, nilai nya sangat berharga." :)

"Kalau dia sayang awak,dia jarang melayan orang lain.Kalau dia melayan orang lain,awak akan cemburu & bila awak cemburu awak akan sakit hati."
 
Perempuan sukakan lelaki yang akan lapkan air mata dia saat dia menangis dan berkata "sayang , jangan takut saya tetap berada disisi awak"

Perempuan yang selalu tersenyum, selalunya mereka pernah terluka dan mereka menyembunyikan kelukaan tersebut dngan senyuman.

SENYUMAN bukan bermakna mereka bahagia, namun kadang2 itu adalah cara yang terbaik untuk mereka menyembunyikan hati yang sedang terluka :')

Perempuan senang memberikan kemaafan dan susah untuk melupakan.Tapi mereka seorang hamba yang sangat tabah walaupun selalu disakiti :')

 
Perempuan dah ada Bf memang dia susah nak layan orang. Tapi kalau selalu dah diabaikan, jangan tanya kenapa dia friendly. Dia friendly sbb dia bosan okay.

Jangan abaikan dia kalau taknak kehilangan dia, bila kau abaikan, dia bosan, bila dia bosan dia friendly, kalau dia friendly jangan jealous.

Perempuan kalau senyum sorang sorang tanpa sebab dan tujuan, itu bermakna dia sedang memikirkan seseorang yang istimewa dalam hatinya :)

Seorang perempuan akan berusaha sedaya upaya meminta maaf, setelah melakukan kesilapan kerana takut kehilangan seseorang yang dia sayang :')

Jika seorang perempuan menanyakan soalan, adalah lebih baik untuk memberitahu hal yang sebenar, kerana kemungkinan dia sudah tahu jawapannya.
 
Perempuan tak akan lupa Tarikh kenal. Tarikh couple. Semua tarikh penting bagi dia. Bila break, dia akan ingat juga. Hebatnya perempuan. :)
 
Perempuan menangis kerana dia terluka, perempuan tersenyum kerana dia gembira, perempuan cemburu kerana dia sayangkan lelaki tu :'D

Jangan buat perempuan sayang dekat kita kalau kita tak sayang dia. Sebab perempuan mudah sayang dekat orang yang selalu buat dia Happy.

Perempuan mengalirkan airmata bukan sebab lemah, tapi Allah berikan dia hati yg lembut, mudah tersentuh & penyayang. Sebab tu senang nangis.
 
Perempuan yang awesome ialah perempuan yang sanggup menerima kembali orang yang telah menyakiti hati mereka ;)

Nampak tak?
Kebanyakan tweet-2 dia seolah olah sangat memahami hati perempuan.
Memang kenyataan-2 dia benar-2 belaka.
Hahaha.

 Inilah orangnyaaa ~
Hihi :)


 Kbyee :D 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA

1 Pengkritik:

  1. untungnya dia faham hati perempuan macam kita huhuhu kebanyakkan lelaki tak faham apa perempuan nak T_T

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by Adilla Wafi